ASKEL SYDÄMEN POLULLE-VALMENNUS

Oletko jumissa? Tuntuuko arki jokseenkin harmaalta ja merkityksettömältä? Kaikki on periaatteessa hyvin, mutta olo on silti tyhjä. Onko entisajan innostus ja taikapöly tipotiessään?

Jos vastasit yllämainittuihin kysymyksiin kyllä, voin lohduttaa sinua; niin minäkin vastasin kuusi vuotta sitten. Mutta nyt olen tässä: hypännyt oravanpyörästä, karistellut vanhat pölyt harteiltani, perustanut luovan alan yrityksen ja löytänyt omannäköisen työelämän ja sitä kautta, uskomatonta kyllä, myös sisäisen rauhani.

Tiesitkö, että merkityksettömyyden ja tarkoituksettomuuden tunne kielii usein siitä, ettet elä täydellä potentiaalillasi? Sinussa on piileviä kykyjä ja kutsumus, jota et kuule tai halua kuulla.

Oma potentiaali ja kadonnut taikapöly löytyy kyllä, kunhan alkaa kuunnella aktiivisesti omaa sydämen ääntä. Ja sydämellähän on asiaa, kun vain malttaa pysähtyä kuuntelemaan. Mikä upeinta, sinussa on jo kaikki mitä tarvitset ja paljon enemmän kuin olit ikinä uskonutkaan! Juuri tällä matkalla, takaisin omalle Sydämen polullesi, minä haluan auttaa Sinua <3.

Onko minusta tähän? Löydänkö rohkeuden? Uskallanko?

Kyllä! Kyllä! Kyllä!

Olen ollut samassa tilanteessa, epäuskoisena, epävarmana ja pelokkaana. Avun pyytäminen on vahvuutta - ei heikkoutta. Minä uskon sinuun ja autan sinut alkuun <3

- HAAVEILETKO YRITTÄJYYDESTÄ, UNELMATYÖSTÄ TAI ENSIMMÄISESTÄ ASKELEESTA KOHTI OMAA "SYDÄNJUTTUA"?

- KAIPAATKO TUKEA JA APUA MATKALLASI KOHTI OMANNÄKÖISTÄ ELÄMÄÄ?

- KAIPAATKO KÄYTÄNNÖN VINKKEJÄ YRITTÄJYYTEEN LIITTYEN?

- TUNTUUKO ALOITTAMINEN JA "LENTOON LÄHTEMINEN" YLITSEPÄÄSEMÄTTÖMÄN VAIKEALTA TAI PELOTTAVALTA?

- KAIPAATKO KUUNTELIJAA JA ROHKAISUA UINUVILLE UNELMILLESI JA SYDÄNPOLULLESI?

Askel sydämen polulle-valmennus on Sinulle, joka olet valmis ottamaan sen ensimmäisen askeleen kohti omannäköistä elämää ja kulkemaan totuudellisesti omalla sydämen polullasi. Sinulle, joka haluat valjastaa oman luovan voiman käyttöösi. Varaa aika sydämelliseen valmennukseen ja nähdään pian <3.

Hei, Olen Mila Ketunpesästä!

Entinen suorittaja, puurtaja ja "väkisinvääntäjä". Nykyisin onnellinen, sydäntään tarkasti kuunteleva, elämän ihmettelijä ja luovan alan yrittäjä.

Teen keramiikkaa, pidän lähi- ja verkkokursseja, ylläpidän verkkokauppaani, opetan sekä kirjoitan. Saan tehdä itse valitsemiani ja rakastamiani töitä kotoa käsin, luonnonhelmassa. Olen kotona, kun lapset tulevat koulusta ja voin rytmittää työni täysin oman energiatason ja syklisyyteni mukaisesti.

Voin rehellisesti todeta, että elän nykyisin täysin omannäköistä unelmaelämääni, jollaista pidin aikoinaan ulottumattomissani. Luomisen ja yrittäjyyden kautta ymmärsin pyhän läsnäolon merkityksen ja voiman sekä löysin, uskomatonta kyllä, myös kauan etsimäni sisäisen rauhan.

Koulutukseltani olen luonto-ja ympäristöalan opettaja, sairaanhoitaja ja villiyrttineuvoja. Olen työskennellyt ennen yritykseni perustamista yli 20 vuotta useissa eri paikoissa mm. päihdehuollossa, luontokoulussa, ensiapukouluttajana, ammatillisena- sekä työelämäopettajana.

Nyt sydämeni kutsuu yhä voimakkaammin palvelemaan sinua ystäväni, joka etsit palavasti omaa juttuasi ja olet kenties harhautunut omalta polultasi, kuten minä aikoinaan. Haluan auttaa sinut takaisin itsesi äärelle, askeltamaan omalla sydämen polullasi, sielusi suunnitelman toteuttaen <3.

Tiedän, että oman jutun löytäminen ja menestys elämässä, korreloi täysin henkiseen kasvuumme, uskomuksiimme ja ajatuksiimme. Jos olet valmis heittämään vanhanaikaiset ajatusmallisi romukoppaan ja valmis ottamaan juuri sen ensimmäisen askeleen, olet aivan oikeassa paikassa!

"Sinulla on kannustava, innostava ja ajatuksia antava opettamistyyli. Et ole niin kuin kaikki muut, etkä mene massan mukana, siksi juttujasi on niin kiva kuunnella ja saada ajattelemisen aihetta. Ole ihana ja välittävä ihminen. Iso kiitos!"

"Opettajana sinä Mila, olet aivan huippu. Mahtava elämänasenteesi tulee läpi, ja huomaa itsekin, että eihän tässä nyt aleta stressaamaan turhasta. Kurssimateriaalit olivat tosi kattavat ja niihin on ollut mielenkiintoista syventyä."

"Oli ihanaa päästä juttelemaan omista sydämen kutsumuksista sun kanssa! Oli tosi antoisaa puhua jonkun "ulkopuolisen" kanssa. Annoit tosi hyviä käytännön vinkkejä/tehtäviä jatkoa ajatellen. Sun ansiosta oon taas yhden askeleen lähempänä mun unelmaa. Kiitos kaikesta rohkaisusta!

Sydämellisesti <3,

Mila Ketunpesästä

P.S.

Haluaisitko saada silloin tällöin sydämellisen kirjeen Ketunpesästä? Kirje sisältää satunnaisia keramiikkavinkkejä, rohkaisua kohti omannäköistä elämää ja ilmoitukset uusimmista blogiteksteistä sekä tietysti 10% etukoodin ensimmäisestä ostoksestasi Ketunpesän verkkokaupassa.

Liity Ketunpesän sydämelliseen sisäpiiriin täällä.