Hei Kaunokainen <3!

Onko elämäsi yhtä kiirettä, suorittamista ja toisten tarpeiden täyttämistä? Kaipaatko muutosta, luovuutta ja merkityksen tunnetta elämääsi, mutta et tiedä lainkaan mistä aloittaa ja epäilet onko sellainen edes mahdollista?

Silloin tämä blogi on juuri sinua varten. Sillä kuulostaa siltä, että olet eksynyt omalta sydämen polultasi, aivan kuten minullekin kävi useita vuosia sitten.

Kirjoitan tätä blogia siksi, että haluan rohkaista sinua ottamaan ensimmäisen askeleesi kohti omannäköistä elämää. Takaisin omalle sydämen polullesi, sielusi suunnitelmaa ja intuitioisi ääntä kuuntelemalla <3.

Jos minä onnistuin löytämään takaisin sydänpolulleni, kesyttämään "ampiaispesän" päässäni, "super-suorittajan" sisälläni ja löysin pitkään kateissa olleen luovuuteni, niin olen varma, että sinäkin onnistut :)!

Ja mikä uskomattominta, luodessani löysin myös läsnäolon kautta tien sisäiseen rauhaani, jonka uskoin olevan täysin ulottumattomissani.

Jos olet heti valmis ottamaan sen ensimmäisen pelottavalta tuntuvan askeleen, tutustu ihmeessä Sydänlähtöiseen valmennukseeni, sillä haluan olla tukenasi ja auttaa alkumetreillä - sillä tiedän täsmälleen millaista se on <3!

"Aito onni seuraa omien haaveiden toteuttamisesta."

Sydämellisesti,

Mila Ketunpesästä

P.S. Haluaisitko saada silloin tällöin sydämellisen kirjeen Ketunpesästä? Kirje sisältää satunnaisia keramiikkavinkkejä, rohkaisua kohti omannäköistä elämää ja ilmoitukset uusimmista blogiteksteistä sekä tietysti 10% etukoodin ensimmäisestä ostoksestasi Ketunpesän verkkokaupassa. Liity Ketunpesän sydämelliseen sisäpiiriin täällä.