Hei Kaunokainen <3!

Onko elämäsi yhtä kiirettä, suorittamista ja toisten tarpeiden täyttämistä? Kaipaatko muutosta, luovuutta ja merkityksen tunnetta elämääsi, mutta et tiedä lainkaan mistä aloittaa ja epäilet onko sellainen edes mahdollista?

Silloin tämä blogi on juuri sinua varten. Sillä kuulostaa siltä, että olet aivan samassa jamassa kuin minä reilu viisi vuotta sitten.

Kirjoitan tätä blogia siksi, että haluan auttaa sinua ottamaan ensimmäisen askeleesi kohti omannäköistä ja luovempaa elämää. Sielusi suunnitelmaa ja sydämesi ääntä kuuntelemalla <3.

Jos minä onnistuin kesyttämään "ampiaispesän" päässäni, "super-suorittajan" sisälläni ja löysin pitkään kateissa olleen luovuuteni, niin olen varma, että sinäkin onnistut :)!

Ja mikä uskomattominta, luodessani löysin myös läsnäolon kautta tien sisäiseen rauhaani, jonka uskoin olevan täysin ulottumattomissani.

Nykyisin tiedän, että lähes kaikki on mahdollista ja arki on valitessamme taianomaista juhlaa päivittäin <3.

Lämpöä & lempeyttä,

Mila Ketunpesästä

P.S. Haluaisitko saada silloin tällöin sydämellisen kirjeen Ketunpesästä? Kirje sisältää satunnaisia keramiikkavinkkejä, rohkaisua kohti omannäköistä elämää ja ilmoitukset uusimmista blogiteksteistä sekä tietysti 10% etukoodin ensimmäisestä ostoksestasi Ketunpesän verkkokaupassa. Liity Ketunpesän sydämelliseen sisäpiiriin täällä.