Ketunpesän verstas

Ketunpesän verstas sijaitsee luontoäidin helmassa, Loviisan Kuninkaankylässä. Ketunpesään on matkaa Helsingistä 114 km, Loviisasta 25 km ja Ruotsinpyhtäältä eli Strömforsin Ruukista 8 km.

Verstaalla valmistuu kodin käyttö- ja taidekeramiikkaa sekä järjestetään 1-4 henkilön kursseja keramiikasta ja dreijauksesta ja halutessasi vaikka villiyrteistä. Hitaasti ja lempeydellä.

Verstas on pieni ja vaatimaton, satavuotias navettarakennus, mutta sitäkin suloisempi. Se sijaitsee kotimme pihapiirissä, jossa käyskentelee myös maatiaiskanoja ja muutama suomenlammas.

Tutustu kurssitarjontaan tästä tai pyydä tarjous yksityiskurssista yhteydenottolomakkeella.

Ketunpesän kurssit ruokkivat luovuutta ja luonnonläheisyyttä. Saven työstäminen on juurevaa ja meditatiivista. Sen äärellä on helppo hiljentyä, ei ole kiire mihinkään.

Strömforsin Ruukki

Ketunpesästä on kahdeksan kilometriä historialliseen Strömforsin Ruukkiin, josta löydät majoituspaikkoja ja tekemistä vaikka koko viikonlopuksi.

Yhdistä elämykselliseen viikonloppuun kädentaitoja Ketunpesässä ja historian havinaa tai luontoaktiviteetteja Strömforsin Ruukissa.

Kauniin yösijan, historiaa huokuvassa miljöössä, tarjoaa Strömforsin Bed & Bistro. Hotelli tarjoaa kiireettömän majoituspaikan tilavissa huoneissa ympäri vuoden. Lähiruokaravintola palvelee kesällä päivittäin, ja muina aikoina tilauksesta.

Lisätietoa muista Loviisan palveluista löydät täältä.

 

Haluaisitko saada silloin tällöin sydämellisen kirjeen Ketunpesästä? Kirje sisältää satunnaisia keramiikkavinkkejä, rohkaisua kohti omannäköistä elämää ja ilmoitukset uusimmista blogiteksteistä sekä tietysti 10% etukoodin ensimmäisestä ostoksestasi Ketunpesän verkkokaupassa. Liity Ketunpesän sydämelliseen sisäpiiriin täällä.