Ketunpesän verstas

Ketunpesän verstas sijaitsee luontoäidin helmassa, Loviisan Kuninkaankylässä. Ketunpesään on matkaa Helsingistä 114 km, Loviisasta 25 km ja Ruotsinpyhtäältä eli Strömforsin Ruukista 8 km.

Verstaalla valmistuu yhden naisen voimin käyttö- ja taidekeramiikkaa sekä järjestetään 1-4 henkilön kursseja keramiikasta ja dreijauksesta. Hitaasti ja lempeydellä.

Verstas on pieni ja vaatimaton, satavuotias navettarakennus, mutta sitäkin suloisempi. Se sijaitsee kotimme pihapiirissä, jossa käyskentelee myös maatiaiskanoja ja muutama suomenlammas.

Ketunpesän kurssit ruokkivat luovuutta ja luonnonläheisyyttä. Saven työstäminen on juurevaa ja meditatiivista. Sen äärellä on helppo hiljentyä, ei ole kiire mihinkään.

Tutustu kurssitarjontaan tästä tai pyydä tarjous yksityiskurssista yhteydenottolomakkeella.

Kysy myös vaihtoehtoisesti luonnon- ja mausteyrttikursseja tai keramiikkakursseja haluamallasi teemalla.

P.S. Ketunpesän verstaalle tulee vain kylmä kaivovesi ja käytössä on ulkohuussi.

Strömforsin Ruukki

Ketunpesästä on kahdeksan kilometriä historialliseen Strömforsin Ruukkiin, josta löydät majoituspaikkoja ja tekemistä vaikka koko viikonlopuksi.

Yhdistä elämykselliseen viikonloppuun kädentaitoja Ketunpesässä ja historian havinaa, luontoaktiviteettien kera Strömforsin Ruukissa.

Upean yösijan, historiaa huokuvassa miljöössä, tarjoaa Strömforsin Bed & Bistro. Hotelli tarjoaa kiireettömän majoituspaikan tilavissa huoneissa ympäri vuoden. Lähiruokaravintola palvelee kesällä päivittäin, ja muina aikoina tilauksesta.

Lisätietoa muista Loviisan palveluista löydät täältä.

Sydämellisesti tervetuloa Ketunpesään <3!

 

Haluaisitko saada silloin tällöin sydämellisen kirjeen Ketunpesästä? Kirje sisältää satunnaisia keramiikkavinkkejä, rohkaisua kohti omannäköistä elämää ja ilmoitukset uusimmista blogiteksteistä sekä tietysti 10% etukoodin ensimmäisestä ostoksestasi Ketunpesän verkkokaupassa. Liity Ketunpesän sydämelliseen sisäpiiriin täällä.