Ketunpesän verstas

Ketunpesän verstas sijaitsee luontoäidin helmassa, Loviisan Kuninkaankylässä. Ketunpesään on matkaa Helsingistä 114 km, Loviisasta 25 km ja Ruotsinpyhtäältä eli Strömforsin Ruukista 8 km.

Verstas on pieni ja vaatimaton, satavuotias navettarakennus, mutta sitäkin suloisempi. Siellä valmistuu yhden naisen voimin kodin käyttö- ja taidekeramiikkaa sekä järjestetään 1-4 henkilön kursseja keramiikasta, dreijauksesta ja luonnonyrteistä.

Ketunpesän kurssit ruokkivat luovuutta ja luonnonläheisyyttä. Saven työstäminen on juurevaa ja meditatiivista. Sen äärellä on helppo hiljentyä, ei ole kiire mihinkään.

Tutustu kurssitarjontaan tästä tai pyydä tarjous yksityiskurssista yhteydenottolomakkeella. Kysy myös luonnon- ja mausteyrttikursseja.

Kuvankaunis Strömforsin Ruukki

Ketunpesästä on kahdeksan kilometriä historialliseen Strömforsin Ruukkiin, josta löydät ihania majoituspaikkoja ja tekemistä vaikka koko viikonlopuksi.

Yhdistä elämykselliseen viikonloppuun kädentaitoja Ketunpesässä ja historian havinaa, luontoaktiviteettien kera Strömforsin Ruukissa.

Upean yösijan, historiaa huokuvassa miljöössä, tarjoaa Strömforsin Bed & Bistro. Hotelli tarjoaa kiireettömän majoituspaikan tilavissa huoneissa ympäri vuoden. Lähiruokaravintola palvelee kesällä päivittäin, ja muina aikoina tilauksesta.

Lisätietoa muista Loviisan palveluista löydät täältä.

Sydämellisesti tervetuloa Ketunpesään <3!