Luovuus on meidän jokaisen syntymälahja

Oli aika, jolloin ajattelin useimmiten järjen kautta. Valitsin ja tein lähinnä asioita, joista oli jotain hyötyä joko itselleni, perheelleni tai yhteiskunnalle. Aika on rahaa - ajattelin. Luodessanikin mietin, että onko tästä mitään hyötyä. Siksipä lähinnä remontoin kotiani, virkkasin tai neuloin jotain lämmintä ja hyödyllistä perheelleni.

Järkevyys on monesti kyllä hyvästä, mutta jos lakkaa kuuntelemasta sielunsa kutsua, lakkaa kuulemasta elämänsä tärkeintä ihmistä eli itseään.

Kun lopulta väsyin niin, etten nähnyt enää mitään muuta vaihtoehtoa kuin irtisanoutua päivätyöstäni, alkoi viimein elämäni oppikoulu. Opettelin olemaan. Harjoittelin laiskuutta. Ja opettelen sitä yhä.

Joutilaana löysin luovuuteni. Uinuvan sieluni suunnitelman, jonka olin haudannut sydämeni syvyyksiin elämää suorittaessani. Ja mikä parhainta, luodessa minä OLEN.

Luovuus on portti omaan sieluun. Luomalla pystyy raottamaan toisen todellisuuden salamyhkäistä verhoa. Luominen on vuoropuhelua toisen todellisuuden kanssa. Sen kautta voi oppia tuntemaan itsensä perinpohjaisesti. Luovuus antaa voimaa kulkea kohti omannäköistä elämää ja rohkeutta valita toisin.

Luodessa ajantaju katoaa, on virkeä, energinen ja täynnä rakkautta. Fyysinen väsymys, ympäristö ja jopa kehollisuus häviävät. Elämä saa merkityksen ja täyttymyksen. Kultaseni, luovuus on meidän jokaisen syntymälahja. Se on lahjoistamme kaikkein suurin ja arvokkain. Siispä, älä hukkaa sitä, vaan tee kaikkesi löytääksesi oma tapasi käyttää luovuuttasi ja toteuttaa ainutlaatuista kauneutta itsessäsi. Suojele ja vaali aina Luovaa Voimaasi <3.

Lämpöä & lempeyttä <3,

Mila Ketunpesästä

P.S. Kirjoitan tätä blogia siksi, että haluan auttaa sinua ottamaan ensimmäisen askeleesi kohti omannäköistä ja luovempaa elämää. Sielusi suunnitelmaa ja sydämesi ääntä kuuntelemalla.

Jos minä onnistuin kesyttämään "ampiaispesän" päässäni, "super-suorittajan" sisälläni ja löysin pitkään kateissa olleen luovuuteni, niin olen varma, että sinäkin onnistut :)!

P.P.S. Jos haluat saada kaikki tulevat blogiteksit suoraan sähköpostiisi ja sen lisäksi vielä 10% ETUKOODIN Ketunpesän verkkokauppaan, niin liity Ketunpesän sisäipiiriin täältä.