Paluu sydämen polulle

Olen tiennyt tämän kyllä siitä asti, kun loin Ketunpesän. Silti olen jatkuvasti keksinyt kaikenlaista muuta tilalle. Olen tukahduttanut sydämeni ääntä aktiivisesti ja antanut järjen usein sanella, mitä yrittäjänä kannattaa tehdä ja mitä ei.

Ja minätyttöhän olen kuuliaisesti totellut. Sillä olen aina luottanut pääasiassa järjen ääneen, miksipä en nytkin? Tai siis ainakin siihen saakka, kunnes hurahdin keramiikkaan ja perustin yritykseni, Ketunpesän. Siinä ei ollut järjen kanssa tekemistä tuon taivaallista.

Ketunpesän perustamisen jälkeen, aloin luottamaan uudelleen sydämeni ja intuitioni ääneen. Vaikka kaikki liiketaloussuunnitelmani näytti lähes pakkasta, aloin yrittäjäksi, sillä sydämeni palo oli niin kova. En yksinkertaisesti voinut tehdä, saati ajatella mitään muuta.

Nykyisin päätöksiä tehdessäni, tiedän, että asian pitää tuntua hyvältä, eikä pelkästään kuulostaa hyvältä tai järkevältä. Vaikka hyvin usein tunne ja järki joutuvat edelleen törmäyskurssille, pyrin pitkälti valitsemaan sydämeni äänen. Tosin, joskus valintaa tehdessä menee tovi jos toinenkin.

Myönnän toisinaan joutuvani harhatielle, varsinkin kun asia on uusi, tuntematon ja pelottava. Pitäisi laittaa itsensä likoon, opetella uusia juttuja ja poistua omalta mukavuusalueelta.

Ego eli juuri tuo järkevä minä toteaa helposti: "Ei kannata, sohvalla on paljon mukavampaa! Miksi vaivautua, kun nyt on niin hyvä? Vanhassa vara parempi! Ketä tuollainen muka kiinnostaisi? Luuletko tosiaan, että sinusta olisi siihen?"

Nyt olen kuitenkin harhaillut sydämen polkuni pientareella melkoisen pitkään. Ego on pitänyt minua lieassaan, pelotellut ja istuttanut sohvalla. Mutta pienin askelin olen päättänyt alkaa tekemään sitä, mikä on annettu minulle tehtäväksi.

Olen etsinyt levottomana sisäistä rauhaa, raivon partaalla, lähes koko aikuisikäni. Kärsinyt vuosikymmeniä enemmän ja vähemmän ahdistuneisuudesta. Ollut masentunut, petetty ja jätetty. Pyrkinyt tekemällä ja suorittamalla saamaan muilta rakkautta ja hyväksyntää.

Lukenut satoja ja satoja kirjoja ja oppaita, kuinka saavuttaa henkinen tasapaino, rauha, hyvä olo ja onni. Luopunut toivosta. Ja lopulta löytänyt, kuin ihmeen kaupalla sen kaiken, mitä tarvitsin: rauhan ja loputtoman rakkauden. Ja ihan itsestäni.

Pimeimpinäkin hetkinä, joku minussa aina kuitenkin uskoi hyvään. Siihen, että asiat järjestyvät. Kaikella on tarkoituksensa. Yhden oven sulkeutuessa avautuu jossain aina uusi.

Koska olen aina tiennyt sydämessäni, että olen tullut tänne palvelemaan ja rohkaisemaan muita, olen viimein päättänyt tarjota yksilövalmennusta sydämestäni käsin. Olen kokenut niin paljon ja selviytynyt. Jos minä onnistuin siinä, niin sinäkin onnistut, aivan varmasti!

Nykyisin voin rehellisesti kertoa eläväni täysin omannäköistä, rauhaisaa unelmaelämääni luonnonhelmassa, luovan alan yrittäjänä, keramiikkaa tehden ja kursseja pitäen.

Mikäli sinä olet eksynyt omalta sydämen polultasi - haluan auttaa sinut takaisin, sillä löysinhän sinne itsekin <3.

Tutustu yksilövalmennukseen alla olevasti linkistä.

Sydämellisesti,

Mila, Ketunpesästä

P.S. Kirjoitan tätä blogia siksi, että haluan auttaa sinua ottamaan ensimmäisen askeleesi omalla sydämen polullasi, kohti omannäköistä elämää.

Jos minä onnistuin kesyttämään "ampiaispesän" päässäni, "super-suorittajan" sisälläni ja löysin pitkään kateissa olleen luovuuteni, niin olen varma, että sinäkin onnistut :)!

P.P.S. Jos haluat saada kaikki tulevat blogiteksit suoraan sähköpostiisi ja sen lisäksi vielä 10% ETUKOODIN Ketunpesän verkkokauppaan, niin liity Ketunpesän sisäpiiriin täältä.