Ketunpesän tarina

Oli pakko hidastaa. Hiljentää vauhtia. Höllätä. Irrottautua oravanpyörästä. Ihan vain olla ja hengittää.

Pyhän joutilaisuuden aikana syttyi intohimo keramiikan tekemiseen ja sen myötä syntyi myös Ketunpesä. Sydämeni ääneen luottaen, irtisanouduin päivätyöstäni ja perustin yhden naisen verstaan, Ketunpesän.

Ketunpesä on 1930-luvulla rakennettu entinen kettutarha ja perheemme koti luontoäidin helmassa. Itse verstas sijaitsee kotipihassamme, pienessä, lähes satavuotiaassa navetassa.

Tutustu Ketunpesän verstaaseen ja pihapiiriin täällä.

Luontoäidin helmassa on helppo hidastaa. Savea työstäessä ajatukset virtaavat vapaasti ja voin itse määrätä työni tahdin. Ei ole kiire mihinkään.

Koulutukseltani olen luonto-ja ympäristöalan opettaja, sairaanhoitaja, yrttineuvoja. Nykyisin yrittäjä sekä itseoppinut keramiikkataiteilija.

Savi vei minut mennessään vuonna 2018. Dreijan äärellä löysin viimein kauan etsimäni sisäisen rauhan ja koin luovuuden taianomaisen kosketuksen.

Entisestä tukka putkella kiirehtijä-suorittajasta kuoriutuikin vähään tyytyväinen, "Istuva ihmettelijä".

Inspiraation töihini saan täältä. Luontoäidin helmasta. Entisajan estetiikasta. Ketunpesästä <3.

Voit lukea lisää ajatuksiani omannäköisestä ja luovasta elämästä Blogistani.

Vaikka toisinaan elämä myrskyää, niin luovuuden ja luonnonläheisyyden vaaliminen on avain omaan tasapainoon ja sisäiseen rauhaani.

Lämpöä & lempeyttä,

Mila Ketunpesästä

P.S. Haluaisitko saada silloin tällöin sydämellisen kirjeen Ketunpesästä? Kirje sisältää satunnaisia keramiikkavinkkejä, rohkaisua kohti omannäköistä elämää ja ilmoitukset uusimmista blogiteksteistä sekä tietysti 10% etukoodin ensimmäisestä ostoksestasi Ketunpesän verkkokaupassa. Liity Ketunpesän sydämelliseen sisäpiiriin täällä.