Verkkokurssi: Dreijauksen alkeet / TULOSSA talvella 2023


Kuvaus

Minulle keramiikka, ja etenkin dreijaaminen, oli tie sisäiseen rauhaani. Kutsuuko sinun sydämesi dreijan äärelle hiljentymään? Silloin dreijaaminen voi olla myös sinun tiesi läsnäoloon ja rauhaan <3.


Verkkokurssi Dreijauksen alkeet on tarkoitettu juuri sinulle, jolla on intohimo ja sydämen kutsumus oppia dreijaamaan. Verkkokurssin videoiden avulla voit harjoitella omassa rauhassa, omaan tahtiisi, juuri silloin kun sinulle sopii.


Ja mikä parasta, sinulla on koko kurssin ajan mahdollisuus lähettää minulle kysymyksiä niin paljon kuin haluat :).


Kurssi sisältää useita selkeitä, yksinkertaisia ja lempeitä ohjevideoita sekä tulostettavan / ladattavan PDF-oppaan Dreijauksen alkeet.


Sisältö:


1. Dreijaamisesta yleisesti

2. Dreijaamisen välineet

3. Saven muokkaus

4. Keskittäminen

5. Pohjan avaaminen

6. Seinämän nosto

7. Muotoilu

8. Ohjevideoita eri esineiden dreijaamisesta


Kun olin itse keramiikkamatkani alkutaipaleella, etsin suomenkielisiä verkkokursseja dreijaamisesta. Etsinnöistäni huolimatta en löytänyt. Lopulta kävin Kara Leighin, brittiläisen keraamikon verkkokurssin, joka oli aivan loistava ja opin nopeasti.


Koska minulla oli paljon kokemusta verkkokurssien tekemisestä, entisessä ammatissani opettajana, Karan kurssista inspiroituneena, päätin tehdä suomenkielisen kurssin juuri Sinulle <3.


Ketunpesän verkkokurssit ovat itsenäinen tapa opiskella ajasta tai paikasta riippumatta ja voit aloittaa milloin vain. Ohjeet ovat selkeät ja yksinkertaiset sekä toimivat myös mobiiliselaimella.


Kurssi on suunnattu dreijaamista aloitteleville ja sitä harjoitteleville. Se sisältää xx videota, xx-sivuisen ladattavan oppaan sekä useita ohjeita ja paljon vinkkejä, jotka olen itse vasta kantapään kautta oppinut :).


- Kurssin tilaamisen jälkeen saat minulta sähköpostia 1-2 arkipäivän sisään, joka sisältää kirjautumisohjeet kurssille.

- Mikäli sähköpostia ei kuulu, tarkastathan roskapostikansiosi.

- Sinulla on pääsy verkkokurssialustalle 120 päivää.

- Kurssin aikana voit milloin vain kysyä sähköpostitse minulta kysymyksiä ja apua keramiikan tekemiseen liittyen :).


Huom! Muistathan tilausta tehdessäsi, aivan lopuksi, valita "Ilmainen toimitus".


Lämpimästi tervetuloa Ketunpesän kurssille <3!