Kuiskutteleeko sydämesi sinulle, mutta jätät sen huomioimatta?

07.07.2022

Onko sinulla jokin salainen haave, joka pälkähtää mieleesi tuon tuostakin? Jokin asia, josta unelmoit, mutta et usko siinä olevan mitään järkeä. Ajatus, jonka ilmaantuessa painat sen aina mielesi perukoille. Tuhahdat ja pidät itseäsi järjettömänä haihattelijana. Eikä koskaan tunnu olevan aikaa, syytä tai resursseja aloittaa kyseistä "juttua", sillä eihän siinä ole mitään järkeä.

Tiedätkö mitä? Uskon, että juuri SE juttu on sinun sydämesi ääni <3. Sielusi kutsu. Uskon, että useimmiten juuri sitä juttua, meidän kaikkien tulisi lähteä määrätietoisesti toteuttamaan. Vaikka vain pieni askel kerrallaan, joka päivä.

Ja miksi? No siksi, että sielusi kutsuu sinua aina kohti hyviä, iloisia ja valoisia asioita. Kohti kevyempää, helpompaa ja rakkaudentäyteisempää elämää.

Minulla tuo kutsu oli jokseenkin aina yrittäjyys. Salaa haaveilin siitä jatkuvasti, mutta järkeni esti toteuttamasta sitä pitkään. Olinhan kouluttautunut ja päätynyt lopulta lähes lapsuuteni haaveammattiin, luonto- ja ympäristöalan opettajaksi.

Mieli ja järki hangoittelivat tiukasti vastaan: "Miksi ihmeessä pitäisi tehdä jotain muuta? Opettajillahan on pitkät kesälomatkin. Olisit nyt vain tyytyväinen."

Sillä hetkellä, kun viimein valitsin kuunnella sydäntäni, aloin elämään täysin uudenlaista, erilaista taikaelämää.

Elämää, jota rakastan täydellä sydämelläni <3. Koen intohimoa, innostusta ja merkityksellisyyttä. Tunnen syntyneeni uudelleen. Täynnä kiitollisuutta ja ihmetystä siitä, miksi en aikaisemmin ollut ymmärtänyt kuunnella itseäni.

Kun kerran alkaa toteuttamaan sielunsa suunnitelmaa, kuulee itseään paljon selkeämmin kuin ennen. Jatko-osaa kuiskutellaan korviin jatkuvasti.

Vaikka järki edelleenkin toppuuttelee. Sehän onkin sen tehtävä. Pitää meidät turvassa uusilta "vaarallisilta" asioilta. Vaikka usein ne eivät sitä olisikaan, sillä uutta pelätään vain siksi, että se on tuntematonta. Muista siis muruseni;

Jos aina ajattelet, niin kuin olet aina ajatellut ja uskot asioihin niin kuin olet aina uskonut, mikään elämässäsi ei muutu. Mutta kun kerran otat sen yhden ainoan, ratkaisevan askeleen, kaikki muuttuu. Aivan kaikki <3.

Iloa ja valoa <3,

Mila Ketunpesästä