Unelmana luovan alan yrittäjyys?


Haaveiletko vapaammasta työelämästä? Arjesta, jossa aikaa jäisi työn lisäksi myös luomiselle ja muille sydänjutuille?

Haluaisitko perustaa luovan alan yrityksen, jonka avulla asiakkaasi löytäisivät sinut ja taiteesi ja ennen kaikkea, saisit tuotteet/palvelusi myös MYYTYÄ ja näin LISÄTULOJA?

Tämän verkkovalmennukseni avulla opetan sinulle kaiken, mitä olen itse oppinut viimeisen viiden vuoden aikana luovan alan yrittäjänä. Saat valmiin paketin, kuinka aloittaa toiminta ja muutat rakastamasi työn myös tuloiksi. Rohkaistut ottamaan ensimmäisen askeleen kohti unelmaasi.

"Vuonna 2018 irrottauduin oravanpyörästä ja heittäydyin vakituisesta luonto-ja ympäristöalan opettajan pestistäni, heti kansalaisopiston kurssin jälkeen, "keltanokkaiseksi" keramiikka-alan yrittäjäksi.

En ollut koskaan aiemmin edes koskenut saveen, saati toiminut yrittäjänä ja nyt tuotteitani on myyty useissa paikoissa aina Stockmannilta lentokentälle. Verkkokauppaani päivitetyt tuotteet menevät kaikki kaupaksi ja Some-tilini tuottaa jatkuvasti sivutuloja."

Mikä parhainta, luovan alan yritykseni on mahdollistanut minulle vapaan (työ)elämän, hitaat aamut sekä runsaasti aikaa perheen ja rakastamieni asioiden parissa. 

Ennen vihasin maanantaita - nykyisin rakastan :). Yrittäjyyden ja luovan työn kautta olen löytänyt täysin oman tapani tehdä töitä stressaamatta ja elämästä nauttien. 

Yrittäjyyden ei suinkaan tarvitse olla töitä 24/7, kuten minä aikoinaan luulin - se voi olla 4/3 tai mitä ikinä itse valitsetkaan. Eikä luovan alan yrittäjyys useinkaan edes tunnu työltä, sillä luot ja teet asioita, joita rakastat koko sydämestäsi. Sellainen työ ei vie energiaa, päinvastoin se tuo.

Seuraava valmennus alkaa syyskuussa 2024. 

Paikkoja on tarjolla vain rajallinen määrä  VARMISTA PAIKKASI TÄÄLTÄ tai laita viestiä, niin kerron mielelläni lisää (ketunpesa@ketunpesa.com).

Sydämellisesti tervetuloa mukaan <3!   

Sisältö


"Liiketoimintasuunnitelma, kirjanpito, uutiskirje, hakukoneoptimointi, verkkokauppa ja verkkosivut. Googlen mainokset ja Somen tekeminen. Vielä pitäisi tehdä niitä oikeita töitäkin eli taidetta - Huah!"

Tässä verkkovalmennuksessa saat apua näihin kaikkiin ylläoleviin ja paljon lisää :).

Valmennus toteutetaan ryhmävalmennuksena Teamsin kautta. Se sisältää kaksi yksilövalmennus- ja kolme ryhmävalmennuskertaa noin kerran kuukaudessa.

Ryhmävalmennusten aikana saat konkreettisia neuvoja ja apua luovan yrittäjyyden polullasi. Pilottivalmennuksessa pääsette myös ryhmänä vaikuttamaan siihen, minkälaista sisältöä painotetaan.

Ryhmäkerroilla käydään läpi mm. seuraavia aiheita yksinyrittäjän kannalta:

  • brändäys ja näkyväksi tuleminen
  • lempeämpi asiakashankinta & markkinointi
  • jälleenmyynti
  • omannäköisen somen tekeminen & some-yhteistyöt
  • persoonalliset uutiskirjeet/sähköpostilista 
  • helpot kotisivut/verkkokauppa/blogi
  • asiaa hakukonenäkyvyydestä (Google)
  • yksinyrittäjän jaksaminen & hyvinvointi


Varaa paikkasi tai laita viestiä (ketunpesa@ketunpesa.com), niin jutellaan lisää :)

Sydämellisesti,

Mila Ketunpesästä