Hei! Olen Mila Ketunpesästä

Hitaan, luovan ja omannäköisen arjen puolestapuhuja.  Luovan alan yrittäjä, joka vuonna 2019 irrottautui oravanpyörästä, irtisanoutui päivätyöstään ja perusti kansalaisopiston kurssin jälkeen keramiikka-alan yrityksen, Ketunpesän. 

Ex-suorittaja ja puurtaja, joka dreijan äärellä löysi kauan etsimänsä sisäisen rauhan sekä hitaan, luovan ja omannäköisen tavan myös elättää itsensä.

Nykyisin teen monenlaisia töitä, sillä rakastan vaihtelua. Toimin valmentajana ja opettajana sekä valmistan keramiikkaa.  Lisäksi kirjoitan, pidän kursseja ja valmennuksia sekä teen sosiaalisen median- ja sisällöntuotantoa.

Koulutukseltani olen luonto- ja ympäristöalan ammatillinen opettaja, sairaanhoitaja ja villiyrttineuvoja. Olen työskennellyt erilaisissa opetus- ja kasvatusalan tehtävissä yli 20 vuotta. Parhaillani opiskelen, suurella intohimolla, ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi, (LCAF) Life Coachiksi.

Toivon, että niin blogini, keramiikkani kuin kurssieni myötä, onnistun jakamaan inspiraatiota ympärilleni sekä rohkaista myös sinua ottamaan ensimmäisen askeleen kohti omannäköistä (työ)elämää ja sisäistä rauhaa. 

Sillä koskaan ei ole liian myöhäistä vaihtaa suuntaa, eikä koskaan ole liian myöhäistä alkaa tekemään sitä, mitä rakastaa.

Sydämellisesti, 

Mila Ketunpesästä