Valmennukset


Kursseja ja valmennuksia luoville, herkille sieluille. Suorittamiseen uupuneille, muutosta janoaville. Sisäistä rauhaa & omannäköistä elämää etsiville. 

Suorittajasta oleilijaksi / Tulossa

Suorittajan haaveiden täyttymys ei suinkaan ole viimeisen tehtävän rastittaminen omalta To Do-listaltaan, vaan suorittajan suurin unelma on saavuttaa sisäinen rauha. Tämän ratkaisukeskeisen kurssin avulla autan sinut kohti muutosta, suorittajasta oleilijaksi. 

LUE LISÄÄ  


Luovan alan yrittäjyys / Tulossa

Haaveiletko vapaammasta työelämästä? Arjesta, jossa aikaa jäisi myös luomiselle ja muille sydänjutuille? Haluaisitko perustaa luovan alan yrityksen, jonka avulla asiakkaasi löytäisivät taiteesi ja ennen kaikkea, saisit tuotteet/palvelusi myös MYYTYÄ?

Silloin tämä kurssi on juuri sinulle! Verkkovalmennukseni avulla opetan sinulle kaiken, mitä itse opin kantapään kautta yli viisi vuotta sitten kun irrottauduin oravanpyörästä ja heittäydyin vakituisesta opettajan pestistäni luovan alan yrittäjäksi.  

LUE LISÄÄ

Yksilövalmennus / Tulossa

Ensimmäinen kerta on maksuton etätapaaminen Teamsin välityksellä. Tapaamisen aikana kartoitamme tilannettasi ja katsotaan voisiko ratkaisukeskeinen, henkinen valmennus auttaa sinua muutoksessasi. 

LUE LISÄÄ

Mila Valkonen on valmentaja (LCAF Life Coach-opiskelija), opettaja, yrittäjä ja itseoppinut keraamikko, joka dreijan äärellä löysi tiensä sisäiseen rauhaan, luovaan voimaan ja omannäköiseen työelämään. 

LUE LISÄÄ